Zio io

Instagram

Zio io is één van de spilfiguren van Goeie Jongens. Hij stond samen met onder andere K-Nabio en Don Luca aan de wieg van de Genkse hiphopscene. Zio io maakte deel uit van legendarische groepen zoals ODC CRU en 3600 begin jaren 2000. Jaren later, in 2011, vormde hij samen met PTR en DJ Baze de rapgroep Onze Zaak. Met die groep kwam er weer een nieuwe wind in de Limburgse scene. Met het album ‘De Tijd’ en singles zoals ‘Alles of Nix’ en ‘Tijdelijk’ (ft. Zwangere Guy) heeft Onze Zaak een zware stempel op Limburg gedrukt.

Naast zijn artistieke historiek, is Zio io één van de spilfiguren van de vzw. Buiten zijn jaarlijkse single release op zijn verjaardag, werkt Zio io vooral achter de schermen. Hij zorgt onder andere voor de administratie, scout nieuwe artiesten en gaat in contact met media. Zio io, in tandem met artistiek coördinator Arnaud Wolters, kijkt vooral naar een visie op lange termijn en zet daarmee de vzw op de kaart.

Dankzij jarenlange ervaring fungeert Zio io ook als mentor voor verschillende artiesten en verzorgt hij het management van Djalu en Kamo.

Horen & zien

Meer op:

goeie jongens op spotify
goeie jongens op apple music
goeie jongens op deezer